Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Το… αθλητικό «Διδυμότειχο Blues» – Κραυγή διαμαρτυρίας του παγκόσμιου πρωταθλητή Κώστα Γκατσιούδη

Τις κάκιστες συνθήκες, κάτω από τις οποίες γυμνάζονται νέοι αθλητές και αθλήτριες στο ακριτικό Διδυμότειχο, παρουσίασε ο κορυφαίος Έλληνας ακοντιστής όλων των εποχών Κώστας Γκατσιούδης.

Το βίντεο δημοσίευσε το evros-news.gr. Όταν νυχτώσει, στο κλειστό γυμναστήριο, που είναι στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου «Μυρμιδόνες» προπονούνται μέσα στο σκοτάδι και υπό το φως λαμπτήρων μπαταρίας.

Ανάμεσα στους αθλητές και ο γιος του Κώστα Γκατσιούδη, ο Γρηγόρης, πανελληνιονίκης και σπουδαίο ταλέντο του ακοντισμού. Όλοι προσπαθούν προπονηθούν στο… ημίφως που δημιουργούν οι λαμπτήρες τους οποίους αγόρασαν μόνοι τους οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ο Εβρίτης Κώστας Γκατσιούδης υποψήφιος για την Ολυμπιακή Επιτροπή – EVROS NEWS

«Διδυμότειχο 21 Οκτωβρίου του 2024. Αυτό είναι το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων εδώ στο Διδυμότειχο, Περιμένοντας το φως, εδώ έχουμε τους αθλητές του συλλόγου οι οποίοι γυμνάζονται υπό το φως λαμπτήρων. Πως το βλέπετε; Παντού λάμπες», λέει απογοητευμένος ο πρώην πρωταθλητής του ακοντισμού, προπονητής στις μέρες μας από το Διδυμότειχο.

Το… αθλητικό «Διδυμότειχο Blues».

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ