Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Λίφτινγκ» Μεντιλίμπαρ με Μάλμε – Ποιοι πάνε για βασικοί και ο Γουίλιαν

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την εικόνα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μετά το πρώτο ημίωρο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για εις βάθος ανάλυση.

Στο μυαλό όλων βρίσκεται το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μάλμε στη Σουηδία, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βάλουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι.

Ο Μεντιλίμπαρ προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να αφυπνίσει τους παίκτες του στο ματς με τον Λεβαδειακό, τόσο στο ημίχρονο, όσο και από τον πάγκο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο τίποτα δεν λειτούργησε σωστά.

Για το παιχνίδι με τη Μάλμε, όμως, ο Βάσκος τεχνικός είναι αισιόδοξος ότι όλα τα πάνε καλύτερα, μιας και επιστρέφουν στη διάθεσή του κάποια βασικά στελέχη της ενδεκάδας. Οι Ρέτσος, Ζέλσον και Γουίλιαν θα είναι διαθέσιμοι, με τους δύο πρώτους να αναμένεται να είναι βασικοί.

Ο Έλληνας αμυντικός ταιριάζει καλύτερα με τον Κάρμο, ωστόσο ο Ανγκολέζος στόπερ αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς της Κυριακής. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και πιθανότατα θα αγωνιστεί κανονικά στη Σουηδία.

Εξάλλου, σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό, μετά τη χθεσινή αποθεραπεία και την Τετάρτη η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σουηδία, εκεί όπου θα κάνει και την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ