Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με το σπαθί του ο Αρης στην κορυφή – Καλύτερος τακτικά ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ που θέλει χρόνο για να χωρέσουν στην 11άδα όλα τα μεγάλα ονόματα

Ποιος το περίμενε ότι μετά την 8η αγωνιστική οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα είναι πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν μπορώ να ξέρω πού θα το φτάσει ο Αρης, όμως όλα δείχνουν ότι και φέτος θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Ο Αρης έχει κερδίσει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και τώρα θα τον δούμε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ποιοτική ομάδα ικανή για όλα. Με το σπαθί του έχει βρεθεί στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε από τα λάθη του στη Νέα Φιλαδέλφεια και το 1-1 είναι δίκαιο.

Τακτικά οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι από την ΑΕΚ που κάπου μπερδεύτηκε από τις αποφάσεις του Αλμέιδα να χωρέσει στην ομάδα όλα τα μεγάλα ονόματα.

Η Ενωση διαθέτει ανώτερους παίκτες από τον ΠΑΟΚ και θα χρειαστεί χρόνος για να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Όσο για τον ΠΑΟΚ έχει χάσει από τον Αρη, έχει φέρει ισοπαλία με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κι όμως είναι πρώτος και χωρίς γκέλα με θεωρητικά μικρούς. Αυτό είναι στα συν του Λουτσέσκου.

Για τον άνθρωπο Λουτσέσκου έχω γράψει άπειρες φορές. Δεν αξίζει να επανέλθω. Όλα αυτά που κάνει είναι προϊόν της ατιμωρησίας…

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός που ήταν σοβαρός στο Ηράκλειο και με 12ο παίκτη τον Μπάλντοκ πήρε μια τεράστια νίκη. Και για τους βαθμούς και για τη ψυχολογία του.

Ο ΟΦΗ το πάλεψε, είχε τις ευκαιρίες του, όμως οι παθιασμένοι πράσινοι το ήθελαν πιο πολύ και εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητα ορισμένων παικτών τους και ιδιαίτερα του σκόρερ Τετέ.

Ο Ολυμπιακός τα μούσκεψε. Εντάξει ο Μεντιλίμπαρ, παραδέχθηκε τα λάθη του, αλλά κι αυτή η άμυνα τι έκανε; Στο 2-0 ο Λεβαδειακός είχε δυο τετ–α-τετ και στο 2-2 οι πάντες κοιμήθηκαν.

Μπήκε αλλαγή ο Ζίνι και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Συν ότι ο κουρασμένος Εσε δεν μπόρεσε να βοηθήσει και οι ερυθρόλευκοι είχαν θέμα στην ανασταλτική τους λειτουργία.

Αξίζουν πολλά μπράβο στους Βοιωτούς που δεν τους πήρε από κάτω στο 2-0 και το πάλεψαν. Στο τέλος όχι μόνο δικαιώθηκαν, αλλά αυτοί έχασαν και τη μεγάλη ευκαιρία του ματς να κάνουν το 2-3 και να γράψουν ιστορία.

Τρομερό είναι και το ξεκίνημα του Παναιτωλικού με νίκη επί της ΑΕΚ, ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και διπλά σε Ηράκλειο και Περιστέρι.

Και το ωραίο είναι ότι οι Αγρινιώτες άρχισαν τη σεζόν με εντός έδρας ήττα από τη Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ