Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οργή Ζήκου για Λουτσέσκου: «Καλύτερα ποτέ πρωταθλητές, παρά αυτόν…» (ΦΩΤΟ)

Ο Άκης Ζήκος με μία ανάρτηση του στα social media τα έβαλε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι αν ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ θα γινόταν… ΑΕΚ εξαιτίας της συμπεριφοράς του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αρχικά ανέφερε ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ομάδα και η Ένωση καλύτερους παίκτες που δεν ήξεραν τι να κάνουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Άκη Ζήκου:

«Λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, δίκαιο κατά την άποψή μου. Καλύτερη ομάδα… ο ΠΑΟΚ, ήξερε τι έκανε, ήξερε τι ήθελε, ήξερε πώς να το πετύχει. Καλύτερους ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ, στην έδρα της, δεν ήξερε πως να φτάσει στο στόχο.

Λίγη σημασία έχουν τα παραπάνω. Αλλοδαπός, βαλκάνιος προπονητής, βάση σχεδίου, χρόνια τώρα, προκαλεί, σχεδιάζει κ υποτιμά τη χώρα που βγάζει το ψωμί του. Ως φίλαθλος της ΑΕΚ, δε θα ανεχόμουν και δε θα αποδεχόμουν ποτέ να έχει η ομάδα μου αυτόν το προπονητή, όσες μα όσες επιτυχίες κι αν είχε.

Οι αξίες κ τα ιδανικά μιας ομάδας ,οι κανονικοί φίλαθλοι της, δε θα επέτρεπαν ποτέ και σε καμία διοίκηση αυτής, να έχει έναν καιροσκόπο -φιλαθλοχρήματο προπονητή. Καλύτερα ποτέ πρωταθλητές, παρά αυτόν… Γνώμη μου.

Αν ήμουν ΠΑΟΚ… σήμερα θα γινόμουν ΑΕΚ.

Το ίδιο θα έλεγα, θα εννοούσα και θα έπραττα, αν αντίστροφος ανάλογα συνέβαινε για τη δίκη μου ομάδα! Ευτυχώς, εγώ νιώθω και είμαι πολύ περήφανος, για αυτά που εκφράζει και πράττει ο δικός μας άνθρωπος σε αυτή τη θέση!

Πολύ περήφανος και με και χωρίς μετάλλια!»

Η ανάρτηση του Ζήκου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ