Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι ανοιχτές θέσεις για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο «Γεντί Κουλέ»

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της δοκιμασίας απέναντι στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Το τριφύλλι θα προπονηθεί στο Κορωπί και ακολούθως ο Ντιέγκο Αλόνσο θα ανακοινώσει τις επιλογές του για την αποστολή που θα πάρει μαζί του στο «Γεντί Κουλέ». Εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά εντός ο Βαγιαννίδης, επιστρέφοντας στις επιλογές του 49χρονου τεχνικού.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, υπάρχουν κάποιοι σίγουροι και αρκετά διλήμματα. Λοντίγκιν και Ντραγκόφσκι διεκδικούν τη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον πρώτο να δείχνει να έχει προβάδισμα, καθώς ο Πολωνός έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Τα μπακ θα είναι Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς, ενώ ο σίγουρος στόπερ μοιάζει ο Γεντβάι, αφού ο Ίνγκασον προέρχεται από υποχρεώσεις με την εθνική και ίσως πάρει ανάσες, με τον Σένκεφελντ να αγωνίζεται στη θέση του.

Ο Αράο είναι σίγουρος και πιθανόν θα έχει τον Τσέριν στο πλευρό, με έναν εκ των Μπακασέτα και Ουναΐ να συμπληρώνει την τριάδα. «Παίζει» και το σενάριο να πάει πιο επιθετικά, βάζοντας και τους δύο τελευταίους, που προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις με τις εθνικές τους, αλλά δεν είναι το επικρατέστερο. Σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει Τσέριν στον πάγκο. Τετέ και Τζούρισιτς μοιάζουν φαβορί για τα «φτερά», ενώ Σπόραρ ή Γερεμέγεφ θα είναι στην κορυφή, αφού ο Ιωαννίδης παραμένει στα… πιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ