Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καρβαλιάλ για Όρτα: «Αν δεν συνέλθει, δεν θα παίξει»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα στον Αντρέ Όρτα, αναφέροντας ότι δεν θα αγωνιστεί με τη Μπράγκα μέχρι να βελτιώσει την απόδοσή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των ερυθρολεύκων υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (19/10) αναμέτρησης της Μπράγκα με τη Σίντρα για το Κύπελλο Πορτογαλίας ότι ο Αντρέ Όρτα δεν θα έχει θέση στην αρχική ενδεκάδα αν δεν βελτιωθεί.

Αυτό συμβαίνει διότι στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ως βασικός, με αποτέλεσμα η ομάδα του να ηττηθεί με 3-0. Αυτή η απογοητευτική εμφάνιση τον οδήγησε στον πάγκο για τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Καρβαλιάλ επισήμανε την ανάγκη του παίκτη να ανακτήσει τη φόρμα του προκειμένου να έχει πιθανότητες επιστροφής στην ενδεκάδα της Μπράγκα:

«Είναι μια καλή ερώτηση με προφανή απάντηση. Θα μπορούσε να μείνει εκτός, αλλά κλήθηκε γιατί η αυτοπεποίθησή μας είναι η ίδια. Αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες για προβληματισμό: να πιάσουμε πάτο για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί.

Είχε μια κακή μέρα (στο ματς με τον Ολυμπιακό), δεν είχε καλές εβδομάδες, αλλά δεν τιμωρήθηκε σε σημείο να μείνει εκτός ομάδας. Όταν του δοθεί η ευκαιρία, ας έρθει ένας νέος Αντρέ. Αν δεν το κάνει, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να κληθεί ή να παίξει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ