Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ηρακλής επέστρεψε στο Καυτανζόγλειο μετά από έναν χρόνο

Στη φυσική του έδρα, το Καυτανζόγλειο, επέστρεψε μετά από σχεδόν έναν χρόνο ο Ηρακλής, στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (20/10, 15:00) κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Στο Καυτανζόγλειο προπονήθηκε σήμερα ο Ηρακλής, δοκιμάζοντας ουσιαστικά τον νέο χορτοτάπητα του γηπέδου. Οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στην φυσική τους έδρα μετά από σχεδόν ένα χρόνο και προπονήθηκαν εν όψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό Κεραμιδίου.

Ο Θανάσης Στάικος και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση σε τακτικά ζητήματα, προσφέροντας στους ποδοσφαιριστές τους μια πρώτη «γεύση» από το γήπεδο όπου θα αγωνίζονται για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Καθημερινά μειώνονται τα προβλήματα για τον Ηρακλή ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Κεραμιδίου. Ο Χρήστος Σιούτας υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής (20/10), καθώς συμμετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Μοναδικοί απόντες για τους «κυανόλευκους» παραμένουν οι Μαρκετζιάνι και Χιμένεθ, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα την επόμενη εβδομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ