Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της Ελλάδας για το Eurobasket στην Κύπρο

Το 42ο Ευρωμπάσκετ της FIBA θα συνδιοργανωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι από τέσσερις χώρες: Κύπρο, Λετονία, Φινλανδία και Πολωνία, με έναν όμιλο έξι ομάδων να διεξάγεται σε κάθε χώρα και την τελική φάση στη Ρίγα της Λετονίας.

Η Ελλάδα αν προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ (κάτι που αναμένεται να συμβεί από το επόμενο κιόλας παράθυρο των προκριματικών, σε ένα μήνα, μετά το 2/2 του πρώτου παραθύρου), θα δώσει και τα πέντε παιχνίδια της για τον όμιλο του Ευρωμπάσκετ επί κυπριακού εδάφους.

Οι δεκαπέντε αγώνες του Γ’ Ομίλου του FIBA EuroBasket 2025 (ανάμεσά τους και οι πέντε της Ελλάδας) θα διεξαχθούν στην κλειστή αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανακαίνιση. Τα έργα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αύξηση της χωρητικότητας στους 8.000 θεατές.

Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο είναι διαθέσιμο στο κοινό το πακέτο εισιτηρίων «Team Partner Country Ticket», το οποίο αφορά την Εθνική Ελλάδας.

Το πακέτο εισιτηρίων «Team Partner Country» χωρίζεται σε τρία διαφορετικά είδη. Περιλαμβάνει πακέτα για όλους τους πέντε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, καθώς και επιλογές για δύο και τρεις αγώνες, με προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα, το “Team Ticket για δύο αγώνες” καλύπτει τις ημερομηνίες 30 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου, ενώ το “Team Ticket για τρεις αγώνες” περιλαμβάνει τις 28 και 31 Αυγούστου, καθώς και 4 Σεπτεμβρίου.

Για το πακέτο με τους πέντε αγώνες του Partner Country Ticket, που αφορά την Εθνική Ελλάδας, το κόστος ξεκινά από 180 ευρώ και φτάνει μέχρι 490 ευρώ. Για το πακέτο των τριών αγώνων (28/8, 31/8, 4/9), οι τιμές κυμαίνονται από 120 ευρώ έως 330 ευρώ, ενώ για το πακέτο των δύο παιχνιδιών (30/8, 2/9), οι τιμές κυμαίνονται από 80 ευρώ έως 220 ευρώ, ανάλογα με τη θέση στην αρένα.

Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν από τώρα τα εισιτήριά τους αλλά τελικά δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στους αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταπωλήσουν τα εισιτήριά τους στην ονομαστική τους αξία, με μικρή χρέωση της υπηρεσίας, μέσω της σελίδας “fan to fan marketplace” της more.com, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ