Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τζίμας: «Ο Κλόζε έχει βελτιώσει την τεχνική μου στα τελειώματα»

Ο Στέφανος Τζίμας έχει ήδη σημειώσει δύο γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα της Νυρεμβέργης, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο 18χρονος Έλληνας επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα της Νυρεμβέργης για τον τρόπο που προσαρμόστηκε στην ομάδα και έκανε ξεχωριστή αναφορά στον προπονητή του, τον πρώην μεγάλο Γερμανό διεθνή φορ, Μίροσλαβ Κλόζε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Τζίμας:

Για τα δύο ματς με την Ελπίδων που αγωνίστηκε:

«Δυστυχώς, χάσαμε και τα δύο παιχνίδια, αλλά οι εμπειρίες που απέκτησα εκεί είναι πολύ πολύτιμες για μένα. Είναι πάντα τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου».

Για τα δύο γκολ που έχει βάλει στα δύο τελευταία ματς:

«Έχω εγκατασταθεί πολύ καλά στον σύλλογο και έχω προσαρμοστεί στην ομάδα, γεγονός που με βοηθάει πολύ».

Για τις εμπειρίες του από τα ντέρμπι στην Ελλάδα:

«Το μεγαλύτερο ντέρμπι για μένα είναι το ΠΑΟΚ – Άρης. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην Ελλάδα και σημαίνει πολλά για τους φιλάθλους. Αυτή η μονομαχία με έκανε να συνειδητοποιήσω νωρίς τη σημασία των ντέρμπι».

Για το αν σκεφτόταν το μεγάλο ντέρμπι της περιοχής της Νυρεμβέργης με την Γκρόιτερ Φιρτ όσο ήταν στην Εθνική Ελπίδων:

«Είχα το ντέρμπι της Κυριακής στο πίσω μέρος του μυαλού μου όλη την ώρα. Ήξερα τι παιχνίδι με περίμενε τώρα που επέστρεψα. Γνωρίζω τη σημασία του αγώνα της Κυριακής».

Για την κόκκινη κάρτα που πήρε στο παιχνίδι με την Ουλμ:

«Η κόκκινη κάρτα ήταν λάθος μου».

Για το τετ α τετ με τον Μίροσλαβ Κλόζε:

«Μου έδειξε πράγματα που μπορούσα να βελτιώσω κατά τη διάρκεια της απουσίας μου. Είχε τρεις εβδομάδες να εργαστεί πάνω στη βελτίωσή μου και το εκμεταλλεύτηκε. Δούλεψα πολύ στην αίθουσα με τα βάρη και έκανα επιπλέον προπονήσεις.

Η προπονητική ομάδα και ο ίδιος ο προπονητής έκαναν πολλές ατομικές προπονήσεις μαζί μου και μαζί βελτιώσαμε την τεχνική μου στα τελειώματα. Προσπαθώ να εφαρμόσω όλα αυτά τώρα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ