Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτη προπόνηση για τον Θανάση Στάικο στον Ηρακλή

Ο Θανάσης Στάικος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή, με τον νέο τεχνικό να τονίζει ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά.

Στα αγωνιστικά, οι τραυματίες Μιράντα και Μπερτόγλιο είναι ουσιαστικά εκτός για το παιχνίδι με τη Λάρισα, ενώ ο Κυνηγόπουλος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Οι Σιούτας και Μαρκετζάνι ακολουθούν τις αποθεραπείες τους.

Αναλυτικά, η «Κυανόλευκη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Ηρακλή πραγματοποίησε ο Θανάσης Στάικος. Ο 44χρονος προπονητής γνώρισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πριν ξεκινήσει η προπόνηση, απευθύνθηκε στους παίκτες, τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά και θα πρέπει να δουλέψουμε». Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε και ο Άκης Στολτίδης.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο νέος προπονητής του Ηρακλή προσπάθησε να εφαρμόσει τα πλάνα του εν όψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Μιράντα και του Μπερτόλιο, οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Από την άλλη πλευρά, ο Κυνηγόπουλος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να αξιολογηθεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Λάρισα. Με τρέξιμο συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Σιούτας, ενώ και ο Μαρκετζάνι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ