Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βόμβα»: Ο Aστέρας «τελείωσε» τον Μακελελέ! Ποιος ο αντικαταστάτης; (ΦΩΤΟ)

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σημαντική αλλαγή, καθώς ο Κλοντ Μακελελέ αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, παρά την επικράτηση με 3-2 επί της Καλλιθέας! Η απόφαση αυτή έρχεται ως έκπληξη, δεδομένου ότι η ομάδα σημείωσε μια κρίσιμη νίκη. Ωστόσο, το κλίμα προς τον Γάλλο τεχνικό ήταν ιδιαίτερα βαρύ τις τελευταίες εβδομάδες.

Το σημείο καμπής για τον 51χρονο προπονητή φαίνεται να ήταν οι δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League 1 απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Μακελελέ είχε εκφράσει δημόσια την ανησυχία του για την κατάσταση του ρόστερ, αναφέροντας ότι αρκετοί παίκτες βρίσκονταν σε κακή φυσική κατάσταση, γεγονός που πιθανώς επιδείνωσε τη σχέση του με τη διοίκηση και τους φιλάθλους.

Παρά τη φαινομενική επιτυχία στο τελευταίο παιχνίδι, η διαχείριση της ομάδας και οι δηλώσεις αυτές φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Φαβορί για τη θέση του Μακελελέ, που έκατσε σε μόλις τρία ματς στον κιτρινομπλέ πάγκο, είναι ο Αργύρης Γιαννίκης, με τον 44χρονο προπονητή που έχει εργαστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ να ετοιμάζεται για επιστροφή στην Ελλάδα! Αυτή την περίοδο εργάζεται στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας με τη Μόναχο 1860.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, που βρίσκεται με το… ένα πόδι εκτός Λεβαδειακού, βρίσκεται πιο κάτω στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο τεχνικός του Λεβαδειακού Νίκος ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ