Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Μύλος» με Βαρούχα, Σπάθα και Λαμπαδαρίου για τα δύο πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ τις επίμαχες φάσεις της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 και ξεκίνησε την ανάλυσή του από το ματς Παναιτωλικός-ΑΕΚ, δικαιώνοντας εν μέρει τις διαμαρτυρίες της Ένωσης.

Ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι έχουν δίκιο να φωνάζουν για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Περέιρα στο 25′. Όπως ανέλυσε, ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Τσάβες, αρχικά σπρώχνει τον Περέιρα με το χέρι και εν συνεχεία τον βρίσκει και χαμηλά στο πόδι ανατρέποντάς τον.

Αντιθέτως, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στη φάση του 93′ για χέρι του Λουίς, αφού η μπάλα βρήκε στον αγκώνα του από συμπαίκτη του, δίχως κιόλας το χέρι του να βρίσκεται σε αφύσικη θέση.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Σπάθας στην «Σούπερ Μπάλα Live» του MEGA έκανε το δικό του σχόλιο για τα παράπονα της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι στη φάση με τον Περέιρα δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, ενώ για το χέρι στο 93′ σημείωσε ότι είναι πολύ δύσκολη φάση και πως είναι στην κρίση του διαιτητή αν θα το δώσει ή όχι.

Τέλος, η Ελένη Λαμπαδαρίου τόνισε στον ΣΚΑΪ αναφορικά με τη φάση Τσάβες-Περέιρα: «Όχι, δεν είναι πέναλτι. Ο παίκτης πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα στην προσπάθειά του δεύτερου να παίξει την μπάλα».

Ακολούθως σχολίασε τη δεύτερη περίπτωση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι: «Ούτε εδώ υπάρχει πέναλτι. Σωστά διαιτητής και VAR άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί. Η μπάλα αποκρούεται από τον Σιέλη και εξοστρακίζεται. Ο Μιγκέλ Λουίς είναι σε κοντινή απόσταση, δεν προλαβαίνει να αντιδράσει, δεν έχει πρόθεση να παίξει μπάλα, η θέση του χεριού είναι φυσιολογική. Σωστά δεν καταλογίστηκε κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ