Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι αλλαγές του Μακελελέ έδωσαν το τρίποντο στον Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 3-1 την Καλλιθέα στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Super League με τις αλλαγές του Κλοντ Μακελελέ να ξεκλειδώνουν το ματς στο δεύτερο μέρος.

Οι Αρκάδες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19ο λεπτό με τον Μπαρτόλο να εκτελεί τον Μπαρακάν έπειτα από γρήγορη εκτέλεση φάουλ με μακρινή μπαλιά από τον Καστάνιο.

Οι ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν νωρίς, με τον Μουτίνιο να αποβάλλεται στο 28′ για πάτημα πάνω στον Μπαρτόλο έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση πριν το ημίχρονο ισοφαρίζοντας με τον Τζιάνι στο 45+4′ με πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλόγιαννης.

Η ομάδα του Κλοντ Μακελελέ κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ, με τον Καλτσά στο 71′, έπειτα από ωραία ενέργεια του 18χρονου Μπιλέ όπου είχε περάσει νωρίτερα στον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τη νίκη στο 77′ με τον Φεντερίκο Μακέντα να ανοίγει λογαριασμό με τον Αστέρα έπειτα από σέντρα του Μπαρτόλο από αριστερά.

Έτσι οι Αρκάδες ανέβηκαν στην 7η θέση με 9 βαθμούς πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη έπειτα από το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι γνώρισαν την δεύτερη φετινή ήττα τους και παρέμειναν στην 11η θέση με 5 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ