Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Κάλιαρι πήρε τον βαθμό στο 88 κόντρα στην Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δέχθηκε το πρώτο γκολ στην Serie A για φέτος, που της στέρησε τη νίκη απέναντι στην Κάλιαρι, η οποία έκανε το 1-1 στο 88′ από την άσπρη βούλα και πήρε τον βαθμό για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ μετά από πέναλτι που κέρδισαν για χέρι του Λουπέρτο και το οποίο δόθηκε έπειτα από παρέμβαση VAR. Ο Βλάχοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Σκουφέτ για το 1-0, αφιερώνοντάς το στον Μπρέμερ, που υπέστη ρήξη χιαστού.

Η πίεση συνεχίστηκε από την Γιουβέντους, η οποία απείλησε δις με σουτ του Κουπμάινερς στο 16′ και το 26′.

Στο δεύτερο μέρος η Κάλιαρι έψαξε το γκολ ισοφάρισης, αλλά το σουτ του Πίκολι στο 50′ πέρασε άουτ, ενώ κι ο Γκάτι έδιωξε το σουτ του Λουβούμπο.

Στο 88′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε ο Όμπερτ, φέρνοντας στα ίσια το παιχνίδι λίγο πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Ένα λεπτό αργότερα, η Γιουβέντους έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον διαιτητή να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη για θέατρο τον Κονσεϊσάο.

Μάλιστα, η Κάλιαρι έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή και το διπλό, αλλά το σουτ του Όμπερτ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ντι Γκρεγκόριο στο 90+6′.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ