Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακόμα πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Καρβαχάλ: Τρία σπασίματα στο δεξί του πόδι

Οι χειρότερες προβλέψεις επιβεβαιώνονται για τον Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδου, κατ’ αρχήν, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αφού πραγματοποιήθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις, επιβεβαιώθηκε ότι η σοβαρότητα του τραυματισμού ξεπερνά ακόμη και τη ρήξη του χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης είχε ήδη ανακοινώσει τα ξημερώματα μετά τις πρώτες εξετάσεις και που θα τον αναγκάσει να περάσει από το χειρουργείο.

Ο Καρβαχάλ υπέστη επίσης ρήξη του έξω παράπλευρου συνδέσμου και ρήξη του ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι και τις επόμενες μέρες, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου (05/10) κόντρα στη Βιγιαρεάλ, καθώς ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος του.

Ο τραυματισμός προέκυψε σε μια διαμάχη με τον Γιέρεμι Πίνo, στην οποία ο Καρβαχάλ μπλόκαρε το δεξί του πόδι, στο ύψος του γόνατου, σε αυτό του παίκτη της Βιγιαρεάλ και κατά την πρόσκρουση υπέστη μια αφύσικη κίνηση, τεντώνοντάς το περισσότερο από όσο έπρεπε προς τα πάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ