Μετάβαση στο περιεχόμενο

Shanghai Masters: Άγγιξαν τη νίκη τα αδέρφια Τσιτσιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λουτσιάνο Νταρντέρι/Αλεχάντρο Ταμπίλο στο ντεμπούτο τους στο Shanghai Masters.

Tα δύο αδέρφια είχαν τη νίκη στα χέρια τους στο ματς τάι μπρέικ, όμως τελικά ηττήθηκαν με 7-5, 4-6, 11-9 και έμειναν εκτός φάσης των «16».

Νταρντέρι και Ταμπίλο σημείωσαν το πρώτο μπρέικ του αγώνα στο 5-5 του πρώτου σετ και στη συνέχεια ο Χιλιανός σέρβιρε με επιτυχία για το 1-0. Αμφίρροπο ήταν και το δεύτερο σετ, με το ελληνικό δίδυμο να πιέζει στο 4-5 και να φέρνει το ματς στα ίσα μέσα σε αποθέωση.

Στέφανος και Πέτρος ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς τάι μπρέικ και προηγήθηκαν 4-7 με δύο μίνι μπρέικ, ωστόσο ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε και τα δύο σερβίς του στη συνέχεια και οι αντίπαλοί τους ισοφάρισαν σε 7-7. Ένα ακόμα μίνι μπρέικ έδωσε προβάδισμα στους Έλληνες με 7-8, αλλά Νταρντέρι και Ταμπίλο είχαν ξανά απάντηση (8-8).

Οι αδερφοί Τσιτσιπά είχαν στο 8-9 την ευκαιρία να κλείσουν τον αγώνα, αλλά έχασαν τέσσερις σερί πόντους και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Ο Στέφανος, πάντως, συνεχίζει στο μονό και θα παίξει αύριο (6/10) στον τρίτο γύρο με τον Γάλλο Αλεξάντρ Μουλέρ, Νο.74 στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ