Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η 12άδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Φενέρ

Πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στο «Ulker Sports Hall» την Φενέρ, σε μια επανάληψη του περσινού μικρού τελικού της διοργάνωσης.

Λίγο πριν την αναμέτρηση, έγιναν γνωστές οι 12άδες των δύο ομάδων. Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος επιστρέφει στη 12άδα του συλλόγου μετά και το «κόψιμό» του από το Super Cup λόγω θεμάτων ετοιμότητας.

Από την άλλη, εκτός βρίσκονται φυσικά οι τραυματίες Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανς, αλλά και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που έγινε πρόσφατα μπαμπάς και αποφασίστηκε να μείνει πίσω στην Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Από πλευράς Φενέρ, όλα τα «όπλα» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκονται στη 12άδα, ενώ εκτός αυτής έμειναν οι Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Μελίχ Μαχμούτογλου.

Αναλυτικά οι 12άδες του ματς:

Φενέρ (Γιασικεβίτσιους): Μπόλντγουιν, Χέιζ-Ντέιβις, Κόλσον, Μαριάνοβιτς, Μπιρτς, Γουίλμπεκιν, Μέλι, Σανλί, Χολ, Πιέρ, Γκούντουριτς, Ζάγκαρς.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Ράιτ, Γουίλιαμς-Γκος, Βιλντόζα, Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Πετρούσεφ, ΜακΚίσικ, Φουρνιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ