Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με 6 αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην League Phase του Conference League απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με στόχο να πανηγυρίσει τη νίκη και να συγκεντρώσει τους πρώτους του τρεις βαθμούς στην διοργάνωση.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο λοιπόν κατέληξε στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Βοσνία, προχωρώντας σε αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας και δίνοντας φανέλα βασικού σε Σένκεφελντ, Κώτσιρα, Τσέριν, Μπακασέτα, Πελίστρι αλλά και Σπόραρ, με τον Σλοβένο φορ να ξεκινάει για πρώτη φορά φέτος στην ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Μλαντένοβιτς και Κώτσιρα στα άκρα της άμυνας και τους Σένκεφελντ και Ίνγκασον να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μαξίμοβιτς, Τσέριν και Μπακασέτας, με τους Τζούρισιτς και Πελίστρι στα άκρα και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Γεντβάι, Μπάλντοκ, Ουναΐ, Τετέ, Μαντσίνι, Μπρέγκου, Αράο, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.

Η ενδεκάδα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Σισκόφσκι, Βούκσεβιτς, Μέιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Σκόρουπ, Όγκρινετς, Κουλάσιν, Σάβιτς, Σρέτσκοβιτς, Ντεσπότοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ