Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μποροβήλος: «Το Κύπελλο πάντα εγκυμονεί κινδύνους και γι’ αυτό θεωρείται ο θεσμός των εκπλήξεων»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε ότι η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι βατή για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η κλήρωση είναι σαφώς βατή, όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Το αν είναι εύκολη μια κλήρωση θα αποδειχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το Κύπελλο πάντα εγκυμονεί κινδύνους και γι’ αυτό θεωρείται ο θεσμός των εκπλήξεων.

Αν κάποιος κατεβαίνει με υπεροψία, πιστεύοντας ότι είναι το φαβορί, αυτόματα έχει χάσει τη μισή του δύναμη. Αυτή είναι η αιτία των εκπλήξεων και όχι ότι το Κύπελλο έχει κάτι το μαγικό.

Η κλήρωση θα είναι βατή, εφόσον η ομάδα μας δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό και σοβαρότητα, κατεβαίνοντας στο γήπεδο της Καβάλας για να παλέψει.

Πρώτα απ’ όλα, όμως, θέλω να θυμίσω σε όλους ότι ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή για το πρωτάθλημα με την Καλλιθέα. Μετά από αυτό το παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης πρέπει να αποδείξει ότι είναι το φαβορί και να μην πέσει θύμα έκπληξης, γιατί το ποδόσφαιρο δεν έχει δεδομένα και γι’ αυτό είναι τόσο ωραίο άθλημα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ