Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσικίνιο: «Αν δείξουμε το επίπεδο που μπορούμε θα κερδίσουμε»

Ο Τσικίνιο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα κόντρα στην Μπράγκα ότι αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του θα πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσικίνιο στη συνέντευξη Τύπου:

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Η Μπράγκα είναι μια καλή ομάδα, ξέρουμε τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της. Όμως και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, είμαστε Ολυμπιακός και πιστεύω πως αν δείξουμε το επίπεδο που μπορούμε θα κερδίσουμε».

Για το αν είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές: «Ναι φυσικά οι ποδοσφαιριστές είναι πάντα εδώ. Είναι εδώ για να ακούσουν και να εφαρμόσουν αυτά που λέει ο προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίζουν. Όλοι είναι εδώ, όλοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό η πίεση είναι μεγάλη, όμως είναι όμορφη πίεση. Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα νίκες. Θέλουμε να δώσουμε απάντηση, να εφαρμόσουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής για να κερδίζει η ομάδα».

Για τον Όρτα: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Όρτα, είμαστε φίλοι, μιλάμε συνεχώς και πέρσι μας βοήθησε πολύ. Αύριο θα είμαστε αντίπαλοι για 90-95 λεπτά. Του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή και την καριέρα του, αλλά όχι για αύριο. Η Μπράγκα είναι πολύ καλή ομάδα, για μένα τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά εκεί, αλλά της εύχομαι τα καλύτερα. Όμως αύριο θέλω να νικήσει ο Ολυμπιακός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ