Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπράγκα: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» με Αντρέ Όρτα και Μπρούμα

Χωρίς εκπλήξεις είναι η αποστολή της Μπράγκα που ανακοίνωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (3/10, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League. Οι Πορτογάλοι έφτασαν χθες το βράδυ στη χώρα μας, έχοντας ως στόχο τη νίκη στο Φάληρο, με τον προπονητή τους να γνωρίζει πολύ καλά τους Πειραιώτες.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ρόμπσον Μπαμπού, Πάουλο Ολιβέιρα, Ζοάο Μουτίνιο και Ροντρίγκο Ζαλαζάρ. Αντίθετα, ως αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν ο Αντρέ Όρτα και ο Μπρούμα. Μάλιστα, ο πορτογαλικός Τύπος εκτιμά ότι ο Αντρέ Όρτα θα είναι βασικός στο αυριανό παιχνίδι, γι’ αυτό έπαιξε μόλις 20 λεπτά κόντρα στη Ρίο Άβε για το πρωτάθλημα.

Στην 23μελή αποστολή της Μπράγκα συμπεριλήφθηκαν οι: Ματέους, Σα, Χόρνιτσεκ, Βίκτορ Γκόμεθ, Φερέιρα, Αρέι-Εμπί, Νιακατέ, Μαρίν, Ριμπέιρο, Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Γκορμπί, Γκάρμπι, Μάρκες, Βασκονσέλος. Μπρούμα, Γκιτάνε, Ρικάρντο Όρτα, Ρότζερ, Ελ Ουαζανί, Γκάμπρι και Ρομπέρτο Φερνάντεθ.

Η Μπράγκα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:00, ενώ στις 18:15 θα μιλήσει ο Καρβαλιάλ κι ένας ποδοσφαιριστής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ