Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιόβετιτς: «Από τους βασικούς λόγους που πήγα στην Ομόνοια ο Νταμπράουσκας»

Με το νούμερο 8 στην πλάτη και έτοιμος για νέες προκλήσεις, ο Στέφαν Γιόβετιτς ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στην Κύπρο με την Ομόνοια Λευκωσίας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Όσα είπε ο Γιόβετιτς στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, ήταν το πρώτο μου νούμερο. Το φόρεσα στις νεότερες κατηγορίες της Παρτιζάν, αργότερα και στη Φιορεντίνα, καθώς και για πολύ καιρό με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, όπου αργότερα το αντικατέστησα με το 10. Αυτοί οι δύο αριθμοί ήταν πάντα οι αγαπημένοι μου».

Μιλώντας για τον νέο προπονητή του, Βάλντας Νταμπράουσκας, τόνισε:

«Μιλήσαμε πριν από ένα μήνα, ίσως και παραπάνω. Μου είπε πολλά και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που είμαι εδώ. Ήθελε πολύ να με φέρει. Τον γνώρισα όταν διοικούσε τον ΟΦΗ και εγώ έπαιζα στον Ολυμπιακό, οπότε γνωριζόμαστε από παλιά».

Ο Μαυροβούνιος είπε ότι ρώτησε για τον νέο του σύλλογο:

«Άκουσα πολλά καλά πράγματα για αυτόν τον σύλλογο. Μίλησα πολύ με τον Ντούσαν Μπάκιτς και τον Νόβιτς Εράκοβιτς και είπαν μόνο καλά λόγια για τα πάντα. Την τελευταία σεζόν την πέρασα στην Ελλάδα, νομίζω ότι πήγε πολύ καλά και αυτοί είναι οι λόγοι που αποφάσισα να έρθω στην Ομόνοια».

Δεν είναι δηλωμένος για την Ευρώπη, γιατί έφτασε αργά, αλλά πιστεύει στους νέους του συμπαίκτες:

«Το καλό είναι ότι ο σύλλογος παίζει στη Conference League. Φυσικά, δεν θα μπορέσω να παίξω μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά πιστεύω ότι οι νέοι συμπαίκτες μου θα συνεχίσουν και θα είμαι μαζί τους στο υπόλοιπο της διοργάνωσης. Σίγουρα θα αγωνιστούμε για τον τίτλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ