Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Με αυτογκόλ του Χριστόπουλου ο Παναιτωλικός πήρε το διπλό στην έδρα του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Γεντί Κουλέ, ωστόσο ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 1-2, που έφυγε με ένα σημαντικό διπλό χάρη στο αυτογκόλ του Χριστόπουλου για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με το απίθανο γκολ του Μπαΐνοβιτς. Ο Σέρβος δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στο δεξί Γάμα του Τσάβες, βάζοντας τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το γκολ ανέβασε τον ΟΦΗ, που κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να κάνει το 2-0. Στο 21′ ο Γκονζάλες εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε εύκολα.

Η πρώτη καλή στιγμή με προϋποθέσεις για την ομάδα του Αγρινίου ήρθε στο 35′, αλλά το σουτ του Ντίας ήταν δυνατό και κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός απείλησε δύο φορές με τον Ντίας σε δύο λεπτά. Αρχικά, στο 50′ ο Ουρουγουανός κέρδισε μέτρα έξω από την περιοχή, σούταρε, αλλά για λίγο η μπάλα πέρασε έξω και στο 52′ μετά από σέντρα του Μαυρία από τα δεξιά, πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Χριστογεώργος.

Πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ τέρμα έφτασαν οι Κρητικοί σε φάση διαρκείας στο 58′. Ο Τσάβες όμως, κράτησε το 1-0, αποκρούοντας με τα χέρια το πλασέ του Σενγκέλια λίγο έξω από την περιοχή, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο Γκονζάλες σούταρε από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και τους Κρητικούς να κερδίζουν κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 65′ από στημένη φάση. Ο Λιάβας εκτέλεσε το φάουλ κι ο Στάγιτς με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χατζηγεώργο, κάνοντας το 1-1.

Στο 82′ μάλιστα, ο ΟΦΗ έκανε ένα τεράστιο δώρο στον Παναιτωλικό, που με το αυτογκόλ του Χριστόπουλου έκανε το 1-2. Ο Χριστόπουλος άπλωσε το πόδι του στο σουτ του Μπελεβώνη κι έτσι, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ