Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Οσασούνα διέλυσε την Μπαρτσελόνα με τεσσάρα

Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στην Παμπλόνα με τον αέρα που της έδινε το εντυπωσιακό σερί των επτά νικών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, όμως στην κόντρα της με την Οσασούνα για την 8η αγωνιστική της La Liga μίλησε ο παράγοντας έδρα.

Η ομάδα του Βιθέντε Μορένο ήταν ανώτερη των μπλαουγκράνα από την αρχή μέχρι το τέλος και έφτασε σε ένα δίκαιο 4-2.

Από το πρώτο κιόλας ημίωρο είχε μπει στην θέση του οδηγού, προηγούμενη με δύο γκολ διαφορά με τους Μπούντιμιρ (18′) και Θαραγόθα (28′), με το φινάλε του πρώτου μέρους να βρίσκει τους γηπεδούχους με 1.14 xgoals και την Μπαρτσελόνα με το ισχνό 0.05 (από το 2010-11 και μετά μόνο σε ένα ματς είχε χαμηλότερο νούμερο, το 0.01 κόντρα στην Έιμπαρ τον Μάιο του 2021).

Στο 53ο λεπτό οι μπλαουγκράνα ξαναμπήκαν στην διεκδίκηση του ματς με το γκολ του Βίκτορ και λίγα λεπτά αργότερα ο Χάνσι Φλικ έριξε στη μάχη τους Γιαμάλ και Ραφίνια, με την Οσασούνα ωστόσο να μην πανικοβάλλεται και να αντεπιτίθεται, φτάνοντας στο 4-1 με το εύστοχο πέναλτι του Μπούντιμιρ (72′) και το ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής του Μπρέτονες (85′).

Το μόνο που μπόρεσαν οι Καταλανοί ήταν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ λίγο πριν το φινάλε με τον Γιαμάλ (89′), με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει την Οσασούνα να πανηγυρίζει μία πανάξια νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ