Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ομπράντοβιτς: «Στα φαβορί της Euroleague η Μονακό, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του είναι ένα από τα φαβορί για την Euroleague, μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων.

Είπε συγκεκριμένα:

Για τη Μονακό: «Τα play-off είναι μία ρεαλιστική προσδοκία, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό. Το Final Four θα είναι ένα βήμα μπροστά από την περσινή σεζόν, η οποία ήταν καλή».

Για τα φαβορί της Euroleague: «Ο κόσμος λέει πως είναι οι ομάδες που επένδυσαν τα περισσότερα. Κάποιες ομάδες έχουν εξωπραγματικά μπάτζετ. Θα έλεγα τις Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενερμπαχτσέ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι και εμείς. Μπορούμε να έχουμε τον ρόλο του φαβορί.

Δεν υποτιμάω κανέναν, νομίζω και η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα παλέψουν για το Final Four με βάση τη δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι».

Για το Βελιγράδι: «Οι καλύτερες ατμόσφαιρες είναι στο Βελιγράδι, είτε για τον Ερυθρό Αστέρα είτε για τη Παρτιζάν. Θα είναι δύσκολο να παίξουμε εκεί. Είναι παντού δύσκολο αλλά ειδικά στο Βελιγράδι. Ανυπομονώ να είμαι μέρος του και ελπίζω να φύγουμε νικητές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ