Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρεμιέρα με ήττα στον όμιλο του Euro Cup για τον ΠΑΟΚ

Την ήττα με σκορ 15-13 γνώρισαν οι ασπρόμαυροι στον πρώτο αγώνα του ομίλου του Eurocup, που διεξάγεται αυτό το τριήμερο(27-29/09) στην Σλοβενία.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου παρότι αποκλείστηκε τις προηγούμενες μέρες στον προκριματικό όμιλο του LEN Champions League, συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι αυτή την φορά στο Euro Cup. Εκεί, οι ασπρόμαυροι στον όμιλο που διεξάγεται στην Σλοβενία, κλήθηκαν σήμερα για την πρώτη αγωνιστική να αντιμετωπίσουν την Ορτίτσια από την Ιταλία. 

Οι Ιταλοί ξεκίνησαν καλύτερα το ματς με δύο γρήγορα γκολ, γράφοντας το 2-0. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, αντέδρασε κάνοντας το 3-2, ενώ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αν ήταν πιο ψύχραιμος από το σημείο του πέναλτι με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, η Ορτίτσια βρήκε την ευκαιρία και ανέβασε στροφές ξεφεύγοντας με 10-5 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να επανέλθουν μειώνοντας σε 11-7 και 12-8, παρόλα αυτά οι Ιταλοί ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να αυξήσουν και άλλο την διαφορά έως και τα 6 γκολ στο 14-8. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Ορτίτσια να χαλαρώνει και τον ΠΑΟΚ απλώς να μειώνει σε 15-13 που ήταν το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο αύριο (28/09) στις 18:30 με αντίπαλο την Ντούισμπουργκ από την Γερμανία, ενώ θα κλείσει τον κύκλο των αγώνων του στην Σλοβενία με την τοπική Τρίγκλαβ Κράνι την Κυριακή(29/09) στη 13:00. Υπενθυμίζουμε ότι προκρίνονται στην επόμενη φάση, την φάση των 16 οι δύο καλύτεροι κάθε ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ