Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέθανε η πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών «Χάρι Πότερ», Μάγκι Σμιθ

Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Dame Maggie Smith. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών, όπως μετέδωσε το BBC.

Η μεγάλη Βρετανίδα ηθοποιός αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό μέσα από τις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Σχεδόν σαν σήμερα πριν έναν χρόνο είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο «διευθυντής της σχολής Hogwarts, Άλμπους Ντάμπλντορ».

«Με μεγάλη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο της Dame Maggie Smith. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο νοσοκομείο νωρίς σήμερα το πρωί, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Έντονα κλειστός άνθρωπος, ήταν μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της στο τέλος. Αφήνει δύο γιους και πέντε αγαπημένα εγγόνια που είναι συντετριμμένα από την απώλεια της εξαιρετικής μητέρας και γιαγιάς τους. Θα θέλαμε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε το υπέροχο προσωπικό του νοσοκομείου Chelsea and Westminster για τη φροντίδα και την αμέριστη ευγένειά τους κατά τις τελευταίες ημέρες της. Σας ευχαριστούμε για όλα τα ευγενικά σας μηνύματα και την υποστήριξή σας και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση των γιων της.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ