Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ντόπες» Σαββίδη ενόψει Άρη και ευρωπαϊκής συνέχειας

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ιβάν Σαββίδη. Παρά την ήττα με 3-1 από τη Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα της φάσης ομίλων του UEFA Europa League, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλησε να εμψυχώσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας.

Σε συζήτηση που έγινε μέσω διαδικτύου, ο Σαββίδης τόνισε αρχικά αναφορικά με το παιχνίδι στο «Αλί Σαμί Γεν»:

«Ένιωσα περήφανος για την ομάδα μου. Οι ήττες είναι σίγουρα μέρος του προγράμματος μιας ομάδας, ωστόσο δεν είναι από μόνες τους το πρόβλημα. Πρόβλημα είναι όταν παίζεις με το φόβο να κυριαρχεί μέσα σου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν δείξαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Σας καλώ να δουλεύετε συνεχώς πάνω σε αυτό. Δύναμή μας είναι η ενότητα και η ομαδικότητα. Αν κάποιος νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό του ή την ομάδα, θα διαταραχθεί αυτή η ενότητα. Στα 12 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που είχαμε, η πιο ισορροπημένη.

Στον ΠΑΟΚ, η απαίτηση για νίκες είναι τεράστια, αλλά η δική μου επιθυμία είναι να παίζουμε χωρίς τον παραμικρό φόβο. Και αν δεν έρθει η νίκη, να το ξεπερνάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, μίλησε για το επόμενο ματς, το ντέρμπι με τον Άρη (Κυριακή 29/9, 20:30) στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League:

«Θέλω να δω την ομάδα να παίζει με τον χαρακτήρα που έχει δείξει, με αυτοπεποίθηση και ένταση. Να θυμάστε τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα και να αφήσετε το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης πίσω σας».

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ