Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Περίπου 4.500 εισιτήρια για το ντέρμπι δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέσω gov.gr wallet»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του ντέρμπι, στην οποία αναφέρει ότι υπάρχουν 4.500 εισιτήρια που δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Σας πληροφορούμε ότι μέχρι το πρωί της Παρασκευής (27/9) υπάρχουν περίπου 4.500 εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (29/9), τα οποία δεν έχουν περάσει από την απαραίτητη διαδικασία ταυτοποίησης μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Εάν είστε κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν έχετε κάνει τη διαδικασία ταυτοποίησης, σας εφιστούμε την προσοχή να την ολοκληρώσετε το γρηγορότερο δυνατό.

Εάν ο αριθμός των μη ταυτοποιημένων εισιτηρίων παραμείνει σε υψηλά επίπεδα μέχρι λίγο πριν το ματς, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει σημαντική ταλαιπωρία για τους κατόχους τους. Τονίζουμε ότι δεν έχει σημασία αν έχετε στα χέρια σας το κουπόνι που αντιστοιχεί στο εισιτήριο. Εάν δεν γίνει η ταυτοποίηση στην εφαρμογή gov.gr wallet, τότε δεν θα μπορέσετε να μπείτε στην OPAP Arena.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει επίσης ότι την Κυριακή, από τις 17:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα, θα λειτουργεί εκδοτήριο στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, αποκλειστικά ως info desk και για τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Ωστόσο, η διαδικασία ταυτοποίησης είναι πολύ απλή και αν δεν έχετε σοβαρό λόγο για να μην την κάνετε, σας προτείνουμε να αποφύγετε το εκδοτήριο, καθώς θα προκληθεί μεγάλη ταλαιπωρία για όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ