Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έσε: «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Λιόν στις 26 Σεπτεμβρίου στις 22:00 για τη League Phase του Europa League. Ο Σαντιάγκο Έσε δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως ο ίδιος, καθώς και οι υπόλοιποι παίκτες, θα παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα που προκαλούν τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ενόψει του αυριανού αγώνα

«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας καινούργιας διοργάνωσης. Είμαστε μια ομάδα που τώρα αρχίζει να μπαίνει σε κανονικό ρυθμό. Είμαστε μια καλή ομάδα, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε να μιλάμε για κακά αποτελέσματα.

Είναι μια ομάδα που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της και τη νοοτροπία της. Μπορεί να μην έχουμε ικανοποιήσει με την παρουσία μας, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για το τι συζήτησαν ενόψει του αυριανού ματς:

«Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας, οι παίκτες και οι προπονητές, κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό που είχαμε από πέρσι με το ευρωπαϊκό. Δεν πρέπει να μένουμε σ’ ένα κακό αποτέλεσμα, που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Μπορούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και δουλεύουμε γι’ αυτό. Είναι σημαντικό ο κόσμος να σέβεται τον Ολυμπιακό, όπως έκανε και πέρσι».

Για τον φόρτο του μετά τα συνεχόμενα ματς και χωρίς ξεκούραση:

«Νιώθω πολύ καλά, πανέτοιμος. Αν βρεθεί η στιγμή που δεν θα μπορώ να παίξω, θα το πω. Είμαι εδώ για να δώσω ό,τι καλύτερο έχω στον Ολυμπιακό, όπως πάντα. Με βοήθησαν οι διακοπές του καλοκαιριού και είμαι εδώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ