Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε κίνδυνο η θέση του Σπόραρ στην Σλοβενία

Ο Αντράζ Σπόραρ έχει χάσει την θέση του στο ροτέισον του Παναθηναϊκού κι αυτό βάζει σε κίνδυνο και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

Στην Εθνική Σλοβενίας πρωταγωνιστεί πλέον ο Μπέντζαμιν Σέσκο, που βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και ο παρτενέρ του στην γραμμή κρούσης είναι ο Αντράζ Σπόραρ. Τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή, αφού δεν αποκλείεται η απουσία του από τα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο να αλλάξει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, το «SportKlub» εξηγεί πως ο Ματίας Κεκ προβληματίζεται όσον αφορά τις επιλογές του στην επίθεση και μάλιστα παραθέτει και ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του πράσινου φορ, όπως αυτό του Ρόμπερτ Μπέριτς που έχει να κληθεί στην Σλοβενία από το 2019!

«Ο Σπόραρ βρίσκεται, πλέον, παραγκωνισμένος στον Παναθηναϊκό. Την τρέχουσα σεζόν έχει πραγματοποιήσει, μόλις, 4 εμφανίσεις και 61 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πετύχει 1 γκολ. Ο επιθετικός από τη Λιουμπλιάνα δεν ήταν στην αποστολή του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα, στη νίκη του με 3-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό» αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον Αντράζ Σπόραρ.

Μένει να φανεί αφενός εάν ο έμπειρος επιθετικός θα βρει χρόνο συμμετοχής στο τριφύλλι και αφετέρου εάν θα κρατήσει την θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενόψει των προσεχών του αναμετρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ