Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στέφενς: «Δεν είναι καλό για τον Άγιαξ ότι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη»

Ο Ολλανδός τεχνικός, Χουμπ Στέφενς, που στο παρελθόν είχε καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μίλησε για τα παιχνίδια του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Άγιαξ, τονίζοντας πως η ομάδα από το Άμστερνταμ θα έχει δύσκολο έργο.

«Για τον Άγιαξ, δεν είναι το ιδανικό ότι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Είναι τα πυροτεχνήματα, οι οπαδοί… Για τον φιλοξενούμενο είναι ένα μικρό, αλλά καυτό το γήπεδο του ΠΑΟΚ, δεν είναι καλό για τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι ο Αγιαξ θα προχωρήσει στην επόμενη φάση, αλλά θα εξαρτηθεί αρκετά και το πως θα παίξει στη Θεσσαλονίκη», τόνισε αρχικά ο Χουμπ Στέφενς και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω πολλά για το πως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα. Ο Αθανασιάδης είναι εξαιρετικός σκόρερ, ενώ μεγάλο ταλέντο είναι και ο Κάτσε. Ειναι επιθετική ομάδα, και οι μέσοι του δίνουν ώθηση».

Τέλος ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε και στα παιχνίδια με τη Σάλκε, όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πολύ κοντά στην πρόκριση: «Με τη Σάλκε βρεθήκαμε κοντά. Εντός δεν ήμασταν καλοί, αν και ο Κάιπερς μας αρνήθηκε πέναλτι. Εμένα με απέβαλλε… Ήμασταν σε καλό επίπεδο. Παίξαμε στο Europa και είχαμε δυο ισοπαλίες με Αλκμάαρ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ