Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δέλλας: «Κρατάω την προσπάθεια μέχρι το τέλος και το πάθος»

Ο ΟΦΗ, με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λιβαδειά (1-1). Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε ότι οι παίκτες του δεν το έβαλαν κάτω και στο τέλος δικαιώθηκαν για την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:

«Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Στον αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο να παιχτεί με τη μπάλα κάτω. Παρόλα αυτά, θα κρατήσω την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά μέχρι το τέλος και το πάθος τους για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, κάτι που θέλουμε να το διατηρήσουμε και στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Πολλά ματς θα έχουν τη σημερινή μορφή.

Στο β’ ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με ένα πολύ ωραίο γκολ, ουσιαστικά πριν βγούμε στο γήπεδο, αλλά πρέπει να μάθουμε να ανταγωνιζόμαστε και σε τέτοιες καταστάσεις και να βελτιωθούμε περαιτέρω.

Χρειαζόμαστε αυτή τη βελτίωση και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, ειδικά εκτός έδρας. Όπως είδατε, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Βγάλαμε κάποια στοιχεία που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα, γιατί θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια στην πορεία του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ