Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι Γιουβέντους – Νάπολι (0-0)

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η Γιουβέντους και η Νάπολι απέφυγαν τα ρίσκα, δίνοντας προτεραιότητα στην αμυντική ασφάλεια, και έτσι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το 0-0.

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, όταν ο Ντι Γκρεγκόριο απέκρουσε το σουτ του ΜακΤόμινεϊ. Ο Ιταλός τερματοφύλακας αντέδρασε ξανά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, εξουδετερώνοντας το φάουλ του Πολιτάνο, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα και ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Νάπολι να απειλεί και πάλι στο 55΄, όταν το σουτ του Πολιτάνο πέρασε πάνω από το δοκάρι. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, η Γιουβέντους βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Κουπμάινερς ήταν άστοχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Τιάγκο Μότα): Ντι Γκρεγκόριο, Σαβόνα, Καλουλού, Μπρέμερ, Καμπιάσο, ΜακΚένι (80΄Τουράμ), Λοκατέλι, Γκονζάλες, Γιλντίζ, Κουπμάινερς, Βλάχοβιτς (46΄Γουεά)

Νάπολι (Αντόνιο Κόντε): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μποντζόρνο, Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα (87΄Γκίλμουρ), Κβαρατσχέλια (73΄Φολορούνσο), Πολιτάνο (73΄Νέρες), ΜακΤόμινεϊ, Λουκάκου (72΄Σιμεόνε)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ