Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος το ματς. Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

5 λεπτά ο έξτρα χρόνος

82΄ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Κεραυνός από τον Λιάβα, η μπάλα δεν του κάνει την χάρη καθώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου

69′ Ο διαιτητής έκανε on field review για να δει την προηγούμενη φάση και τελικά αλλάζει την κίτρινη και δίνει κόκκινη στον Τριανταφυλλόπουλο. Με 10 ο Αστέρας.

67′ Κίτρινη ο Τριανταφυλλόπουλος.

62′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Μούμο έσπασε ωραία στον Καλτσά, εκείνος πήγε να δώσει στον Κρέσπι, αλλά τον πρόλαβε ο Σιέλης που παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, με τον Τσάβες να διώχνει.

56′ Μεγάλη φάση για τον Παναιτωλικό! Εξ επαφής τελείωμα του Λομόνακο, διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια ο Παπαδόπουλος.

53′ Ο Λομόνακο από θέση τετ-α-τετ κάνει το πλασέ, διώχνει εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος. Σηκώθηκε το σημαιάκι, ως μη γενόμενη η φάση.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

Τέλος το πρώτο μέρος. Ο Παναιτωλικός πηγαίνει ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στα αποδυτήρια.

35′ ΓΚΟΛ ο Παναιτωλικός! Γύρισμα του Τορεχόν, ο Λομόνακο θα ξεχαστεί από την άμυνα των φιλοξενούμενων και εκτελεί εξ επαφής τον Παπαδόπουλο για το 1-1.

28′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Τρίπολης! Κόρνερ του Μπαρτόλο, ο Ντελί παίρνει τη γυριστή κεφαλιά, ο Τσάβες και το δοκάρι του στερούν το γκολ αλλά ο Γιαμπλόνσκι παίρνει το ριμπάουντ και σκοράρει με σουτ στην κίνηση.

19′ Δοκάρι για τον Αστέρα! Ο Χουχούμης έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να μη του κάνει τη χάρη και να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Τσάβες.

15′ Σουτ στη κίνηση ο Μπαρτόλο, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Μπουζούκης, Πέρες, Μπελεβώνης, Τορεχόν, Ντίας, Λομόνακο.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Καλτσάς, Γιαμπλόνσκι, Μούμο, Χουχούμης, Μπαρτόλο, Άνταμ, Ρεγκίς.

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστούν για την 5η αγωνιστική της Super league 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ