Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Σβηστό» 3-0 για την Λίβερπουλ κόντρα στην Μπόρνμουθ – Νίκη ανατροπή για την Άστον Βίλα επί της Γουλβς

Εύκολο έργο είχε η Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» απέναντι στη Μπόρνμουθ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «ρεντς» επικράτησαν 3-0 και πιάστηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, εν αναμονή του αυριανού (22/9) ντέρμπι των πρωταθλητών με την Άρσεναλ.

Η ομάδα του Αρνε Σλοτ, με τον Κώστα Τσιμίκα να μένει αυτή τη φορά στον πάγκο, «χτύπησε» δύο φορές με τον Λουίς Ντίας μέσα σε ένα τρίλεπτο, και ο Ντάργουιν Νούνιες «καθάρισε» το ματς πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Ισόβαθμη στην πρώτη θέση με Λίβερπουλ και Σίτι είναι και η Αστον Βίλα, η οποία νίκησε 3-1 με ανατροπή τη Γουλβς στο «Βίλα Παρκ».

Ο Ματέους Κούνια άνοιξε το σκορ στο 25΄ για τους «λύκους», οι οποίοι κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο 20λεπτο. Εκεί, όμως, «μίλησε» ο συνήθης ύποπτος Ολι Γουότκινς, που ισοφάρισε στο 73΄, πριν ο Κόνσα δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 89΄. Η νίκη «κλείδωσε» με τον Ντουράν στις καθυστερήσεις.

Στο «Κρέιβεν Κότατζ», διακόπηκε το φετινό αήττητο της Νιούκαστλ, που ηττήθηκε 3-1 από τη Φούλαμ, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί -έστω και προσωρινά- μόνη πρώτη.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους «ανθρακωρύχους» και προηγήθηκαν νωρίς 2-0 με γκολ των Χιμένες και Σμιθ Ρόου, ενώ είχαν και δοκάρι. Η Νιούκαστλ μείωσε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους με τον Μπαρνς, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω. Ο Νέλσον, πάντως, στις καθυστερήσεις «σφράγισε» τη νίκη των «κότατζερς».

Αν και βρέθηκε να χάνει από γκολ του Μπεμό μόλις στο 1ο λεπτό, η Τότεναμ επικράτησε 3-1 στο Λονδίνο της Μπρέντφορντ, χάρη στα τέρματα των Σολάνκε, Τζόνσον και Μάντισον.

Η Εβερτον «ξεκόλλησε» από το απόλυτο μηδέν, όχι όμως και από την τελευταία θέση, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη Λέστερ, αν και προηγήθηκε στο σκορ. Στο ντέρμπι των «νεοφώτιστων», η Σαουθάμπτον «άγγιξε» την πρώτη νίκη της, αλλά ισοφαρίστηκε στο 95΄ από την Ιπσουιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ