Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος το ματς. Ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη με 4-1 κόντρα στον Βόλο. 

3 λεπτά ο έξτρα χρόνος

89′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 4-1. Ο Τσάλοφ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Κόβατς έκανε το βολέ και πέτυχε τον Ρώσο άθελα του, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βόλου.

80‘ Καλό σουτ από τον Κωνσταντέλια με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τον ΠΑΟΚ.

74′ Καλή φάση για τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε απέναντι στον Κόβατς, με τον Έλληνα διεθνή να μην μπορεί να σκοράρει με σκαφτό σουτ.

69΄ Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-4 με τον Ντεσπότοφ, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για φάουλ του Βούλγαρου.

60΄ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Τεράστιο λάθος του Γκλάβτσιτς που έδωσε την μπάλα στον Τισουντάλι, αυτός έκανε κάθετη πάσα στον Τάισον που με τρομερό πλασέ έκανε το 3-1.

56΄ Απαντάει κατευθείαν ο Βόλος και μειώνει σε 2-1 με κεφαλιά ο Μεντιέτα, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

54′ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ και 2-0 με τον Μουργκ. Ο Καμαρά βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Βόλου και επιχείρησε το σουτ. Η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μουργκ, άλλαξε πορεία και κατέλληξε στην εστία του Κόβατς.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος το πρώτο μέρος. Ο ΠΑΟΚ προηγείται του Βόλου με 1-0.

35΄ Με 10 ο Βόλος, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φεράρι. Ο Σάστρε έβγαινε στην αντεπίθεση με τον αριστερό μπακ του Βόλου να τον σταματάει αντικανονικά και να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα και να πηγαίνει από νωρίς στα αποδυτήρια

24΄ Ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κόβατς.

23′ Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ

8′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μουργκ. Η μπάλα στρώθηκε μετά από ένα κακό διώξιμο στα πόδια του Αυστριακού, με τον μεσοεπιθετικό των ασπρόμαυρων να μην καταφέρνει να την στείλει στα δίχτυα από ευνοϊκό σημείο.

3΄ Ο Άλτμαν στην εκτέλεση και ο Κοτάρσκι το έβγαλε, πέφτοντας στην δεξιά του γωνία. Το σκορ παραμένει 0-0

Πέναλτι για τον Βόλο.

1′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο με το καλημέρα της αναμέτρησηςΣπουδαία κεφαλιά για τον Κόντε, από την σέντρα του Φεράρι, με τον Κοτάρσκι να διώχνει εντυπωσιακά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερνάρντου, Γκλάβτσιτς, Ασένχουν, Μεντιέτα, Άλτμαν, Κόντε

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τισουντάλι.

Με τον αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ