Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: «Μάχες» σε τρία… μέτωπα

H αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 ανοίγει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:00, Cosmote Sport1), όπου ο Βόλος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και να επανέλθουν στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Γκόμεζ ψάχνει ακόμα μία μαχητική εμφάνιση φέτος κόντρα στους “μεγάλους”, με στόχο αυτή τη φορά να συνδυαστεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα. Νοκ άουτ για τον ΠΑΟΚ οι Ζίβκοβιτς και Τόμας, ενώ για τον Βόλο απουσιάζει ο Ντε Καμπς.

Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Τσοκάνης, Φεράρι, Ασεχνούν, Άλτμαν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τσάλοφ.

Η συνέχεια δίνεται στο “Βικελίδης”, με το σημαντικότερο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό (20:00, Novasports Prime). Αμφότεροι από άσχημα αποτελέσματα, οι μεν κίτρινοι έρχονται από την ήττα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ (3-2), που ήταν η δεύτερη σερί απώλειά τους, ξανά μάλιστα με ανταγωνιστή στη μάχη της Ευρώπης, ενώ οι Πειραιώτες από την αναπάντεχη γκέλα με τον Παναιτωλικό. Ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Μασούρα και Ρέτσο, ενώ για τον Άρη μπήκε στα “πιτς” ο Φαμπιάνο.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Σιφουέντες, Μόντσου, Ντιαντί, Νταρίντα, Σίστο, Μορόν.

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Στάμενιτς, Ζέλσον, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει στο Αγρίνιο με την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (20:30, Cosmote Sport1), όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για τους Αρκάδες ο Κλοντ Μακελελέ. Η ομάδα του Πετράκη έρχεται από το μεγάλο αποτέλεσμα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό και πηγαίνει με φουλ ψυχολογία, αλλά χωρίς εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα εδώ και οκτώ χρόνια.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Μπελεβώνης, Ντίας, Λομόνακο.

Αστέρας Τρίπολης (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης, Τζανδάρης, Μούμο, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

  • 17:00 Βόλος – ΠΑΟΚ
  • 20:00 Άρης – Ολυμπιακός
  • 20:30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

  • 16:30 Λεβαδειακός – ΟΦΗ
  • 18:00 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός
  • 20:30 Ατρόμητος – Λαμία
  • 21:00 Καλλιθέα – ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ