Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης – Το σκέφτεται για Ολιβέιρα ο Μεντιλίμπαρ

Το παρών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα δώσει σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον καθιερωμένο αγιασμό στον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλοντας να τους υπογραμμίσει πως στόχος είναι η κορυφή, στην ιστορική σεζόν που ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Ο Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, ζητώντας τους να αλλάξουν άμεσα την αγωνιστική τους εικόνα και να μην παραμένουν στις… δάφνες της κατάκτησης του Conference League την περασμένη σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο, έχοντας διάφορες σκέψεις στο μυαλό του. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό φάνηκε η αδυναμία των ερυθρόλευκων να παίξουν κάθετα και να δημιουργήσουν από τον άξονα, μένοντας στις σέντρες.

Ο Βάσκος τεχνικός ψάχνει το φάρμακο στη μεσαία γραμμή και η λύση ίσως είναι η ενεργοποίηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος χαφ έκανε ντεμπούτο στο ματς με τους Αγρινιώτες, σε ένα σημείο που το άγχος ήταν μεγάλο στην ομάδα, η οποία έψαχνε το γκολ που δεν ήρθε. Ωστόσο, με την παρουσία του ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει πιο κάθετα και αυτό είναι ένα στοιχείο που ο Μεντιλίμπαρ θέλει να εκμεταλλευτεί άμεσα.

Ακόμα δεν υπάρχει απόφαση για το αν ο Ολιβέιρα θα πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς δεν είναι και 100% έτοιμος, ωστόσο σε συνδυασμό με την απουσία του Μασούρα όλα είναι ανοιχτά. Ο στόχος του Μεντιλίμπαρ είναι ο Ολυμπιακός να γίνει πιο ουσιαστικός και αποτελεσματικός στις επιθέσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ