Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ – Το θερμό καλωσόρισμα του Ηλιόπουλου (ΦΩΤΟ)

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Άντονι Μαρσιάλ, τον οποίο υποδέχτηκαν θερμά οι φίλοι της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο. Ο Γάλλος φορ στη συνέχεια δείπνησε με τον Μάριο Ηλιόπουλο σε εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Παρόντες στο γεύμα του Ηλιόπουλου προς τιμήν του Γάλλου σταρ ήταν οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και στενοί συνεργάτες του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, με το κλίμα να είναι οικογενειακό και θερμό, αντάξιο του ποδοσφαιρικού ονόματος του Μαρσιάλ.

Το εντυπωσιακό της βραδιάς και αυτό που έκανε αίσθηση ήταν το γεγονός ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος αφού τον καλωσόρισε στην ομάδα, φρόντισε από την πρώτη στιγμή να του εξηγήσει τι εστί ΑΕΚ.

Του μετέφερε πως ήρθε σε μία ομάδα με ιστορία και πολιτισμό. Σε μία ομάδα με βαθιές ρίζες, ενώ όπως είχε πει και σε πρόσφατη συνέντευξή του, του διεμήνυσε πως η ΑΕΚ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά ένα τεράστιο κοινωνικό μέγεθος. Του κατέστησε σαφές πως είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία, που εκπροσωπεί Έλληνες της Ανατολής.

Δείτε τη φωτογραφία από το enwsi.gr:

Σήμερα ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γεμάτη μέρα. Αρχικά θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην «OPAP Arena», για τις υπογραφές του τριετούς διάρκειας συμβολαίου του και τη φωτογράφιση.

Λογικά αύριο θα μεταβεί στα Σπάτα για την πρώτη του προπόνηση στα κιτρινόμαυρα, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του να του ετοιμάζουν ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας για να αγωνιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ