Μετάβαση στο περιεχόμενο

Champions League: «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Μπολόνια και Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Μπολόνια, στο ντεμπούτο της στο Champions League, δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη, καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Σαχτάρ στο «Renato Dall’Ara». Οι Ουκρανοί έχασαν πέναλτι στο 2ο λεπτό, χάνοντας την ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη νίκη. Ο Λυκογιάννης αγωνίστηκε βασικός στην πρεμιέρα.

Το πρώτο μέρος στο «Renato Dall’Ara» σημαδεύτηκε από το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων, μόλις στο 4ο λεπτό.

Ο Λούκας Σκορούπσκι έπεσε σωστά στη γωνία του και δεν επέτρεψε στον Γκιόργκι Σουντάκοφ να σκοράρει, κρατώντας το μηδέν στην εστία του και δίνοντας τη δυνατότητα στους «ροσομπλού» να διεκδικήσουν τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ιταλική ομάδα πίεσε έντονα, δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες με τους Φαμπιάν και Κάστρο, αλλά το γκολ δεν ήρθε για το συγκρότημα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Μποκεμά, Λουκουμί, Λυκογιάννης (78′ Μιράντα), Φαμπιάν (78′ Ουρμπάνσκι), Φρόιλερ, Μόρο (65′ Πόμπεγκα), Ορσολίνι (65′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Εντόι, Κάστρο (65′ Νταλίνγκα).

Σαχτάρ: Ρίζνικ, Κονοπλιά (40′ Τομπίας), Μποντάρ, Ματβιένκο, Πεδρίνιο, Μπονταρένκο (79′ Στεπανένκο), Κριστίβ, Σουντακόφ (79′ Κλαουντίνο), Ζουμπκόφ (79′ Τραορέ), Εγκουινάλδο, Σικάν (35′ Ντα Σίλβα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ