Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η έδρα της KAE AEK πήρε το όνομα «SUNEL Arena»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το νέο όνομα για το Κλειστό των Άνω Λιοσίων μετά τη συμφωνία ονοματοδοσίας του γηπέδου. Από εδώ και πέρα, το «σπίτι» της «Βασίλισσας» θα ονομάζεται «SUNEL Arena».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 25 Απριλίου 2024, λίγες ημέρες μετά τα 100ά Γενέθλια της αιώνιας Α.Ε.Κ., ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τον ενεργειακό Όμιλο SUNEL, ανακοινώνοντας την έναρξη μίας πολύ σημαντικής συνεργασίας.

Στις 24 Ιουλίου 2024, ενισχύσαμε τη συνεργασία μας με τη SUNEL, καθώς το λογότυπο του πανίσχυρου Ομίλου τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στο πίσω μέρος της ένδοξης φανέλας της Ομάδας μας, προλειαίνοντας το έδαφος για τα μελλοντικά.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2024, 100 χρόνια ακριβώς μετά την έγκριση του Καταστατικού της «Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως» από το Πρωτοδικείο Αθηνών, θέτουμε τις βάσεις από κοινού με τη SUNEL για να υλοποιήσουμε το όραμα της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικολογικής ευαισθητοποίησης, όπως προανήγγειλαν οι κ.κ. Μάκης Αγγελόπουλος και Κωνσταντίνος Ζυγούρας.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η ΑΕΚ και η SUNEL επεκτείνουν τη συνεργασία τους για πέντε χρόνια, έως το 2029, με προοπτική για ακόμη περισσότερα χρόνια.

Η ΑΕΚ, η πρώτη ομάδα που αξιοποιεί πανελλαδικά ολυμπιακή εγκατάσταση, γίνεται επίσης η πρώτη ομάδα που ονοματοδοτεί το γήπεδό της πανελλαδικά. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, μια νέα εποχή γεννιέται στην ελληνική καλαθοσφαίριση.

Και το όνομα αυτής… SUNEL Arena!

Το πρώτο «πράσινο» (πρώην) Ολυμπιακό ακίνητο που θα έχει μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα, αποτελεί γεγονός!

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ