Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ίβιτς: «Είχα την αίσθηση ότι θα κληρωθούμε με τον Άγιαξ – Φέτος θα προκριθούμε»!

Τις πρώτες του σκέψεις για την κλήρωση των προκριματικών του Champions League, που έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, τον Άγιαξ, κατέθεσε ο προπονητής του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς. 

Ο Σέρβος τεχνικός αποκάλυψε πως είχε… φωνή ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Άγιαξ, ενώ τόνισε πως πιστεύει στην ομάδα του και στην πρόκριση.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε:

«Να είμαι ειλικρινής περίμενα αυτή την ομάδα. Οταν μιλήσαμε μεταξύ μας, με τους ανθρώπους της διοίκησης είχα κάποια αίσθηση ότι θα κληρωθούμε με τον Αγιαξ. Εχουμε παίξει ξανά στο παρελθόν, μία τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστοσρία, τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όλα αυτά μας δίνουν παραπάνω κίνητρο για να προετοιμαστούμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν έχει δει τον Άγιαξ: «Τον έχουμε δει. Και η ομάδα του Αγιαξ έχει κάνει αρκετά φιλικά παιχνίδια. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τους αντίπαλους, τους έχουν δει. Θα δούμε και τις υπόλοιπες ημέρες παιχνίδια τους, μπορεί να πάω κι εγώ. Σε 15 μέρες είναι το πρώτο παιχνίδι και εμείς τελειώνουμε την προετοιμασία και ετοιμαζόμαστε για το πρώτο παιχνίδι. Ολα αυτά τα παιχνίδια δοκιμάζουμε κάποια σχέδια. Οσο πλησιάζει το ματς, πιστεύω και οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι. Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι και τα επόμενα παιχνίδια ουσιαστικά θα δούμε πιο πολλά και από τους άλλους».

Για το πως αντιμετωπίζει τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις: «Είναι τα πρώτα παιχνίδια, σίγουρα σημαντικά για τον σύλλογο. Και οι παίκτες πρέπει να έχουν πίστη ότι μπορούν αν προκριθούν. Αυτό θα τους ζητήσω, Πάντα υπάρχει ο αντίπαλος, αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες. Έχουμε ακόμη δέκα μέρες. Θα δουλέψουμε σκληρά θα προσπαθήσουμε να λύσουμε κάποια προβληματάκια που έχουμε και να είμαστε έτοιμοι 100%».

Για το αν θυμάται τα ματς το 2010: «Εχω μία πίκρα από αυτά τα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θυμάμαι παίξαμε δύο καλά παιχνίδια, δε χάσαμε ούτε ένα. Τότε η ομάδα του Αγιαξ είχε πολύ δυνατούς παίκτες. Δείτε τώρα που παίζουνκαι θα καταλάβετε την ποιότητα. Εκείνη την χρονιά το πιστεύαμε και φτάσαμε κοντά. Φέτος, με κάποια πράγματα που θέλω να αλλάξω, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προκριθούμε».

Για το ότι το πρώτο ματς είναι στην Ολλανδία: «Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Είναι δύο παιχνίδια, γνωρίζουμε ότι ένα θα είναι μέσα κι ένα έξω. Δεν έχω κάποιο πρόωβλημα που παίζουμε εκεί, μπορεί να μας βγει και σε καλό».

Για τους παίκτες που άρχισαν προετοιμασία αργότερα: «Ο Κάνιας δε νομίζω για το πρώτο παιχνίδι να είναι έτοιμος. Κάνει μεγάλη προσπάθεια δουλεύει, είναι μαχητής, θα προσπαθήσει, αλλά δύσκολα. Κάποια παιδιά ήρθαν λίγο αργότερα στην προετοιμασία. Δίνουν ότι μπορούν για να προλάβουν. Εχουμε δέκα μέρες, όσο πλησιάζει το παιχνίδι θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ