Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Τομ Κρουζ: Πόσα χρήματα πήρε για τα ακροβατικά του στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο Τομ Κρουζ έκλεψε την παράσταση, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και ο κόσμος εξακολουθεί να μιλάει γι’ αυτό.

Το αστέρι του «Mission: Impossible» πήδηξε από την οροφή του Stade du France, προσγειώθηκε μέσα στο στάδιο, περπάτησε μέσα από ένα πλήθος οπαδών και δέχτηκε την επίσημη Ολυμπιακή σημαία από τη δήμαρχο του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας και την Ολυμπιονίκη Σιμόν Μπάιλς.

Στη συνέχεια, πέρασε μέσα από τους δρόμους του Παρισιού με τη μοτοσικλέτα του, οδήγησε προς ένα αεροπλάνο κοντά στον Πύργο του Άιφελ και μετά επανεμφανίστηκε -σε ένα βιντεοσκοπημένο κλιπ- κάνοντας αλεξίπτωτο στους λόφους πίσω από την πινακίδα του Χόλυγουντ.

Όπως αποκάλυψε σε πάνελ του CNBC X Boardroom, ο μεγιστάνας και πρόεδρος των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Λος Άντζελες 2028, Κέισι Βάσερμαν, ο Κρουζ -όπως και όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι στο project- τα έκανε όλα δωρεάν.

«Κάναμε ομαδική κλήση ZOOM και η αρχική ιδέα ήταν να έχουμε έναν κασκαντέρ στο στάδιο. Είπαμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνει όλα ο Κρουζ. Μιλάμε για τέσσερις ώρες γύρισμα. Θα κάναμε με τον Τομ αυτό το πράγμα με το Λος Άντζελες και την πινακίδα του Χόλιγουντ, θα παρέδιδε τη σημαία στο Στάδιο και υπόλοιπα ένας κασκαντέρ. Περίπου πέντε λεπτά μετά την έναρξη της παρουσίασης, ο Τομ Κρουζ γυρίζει και λέει: “Είμαι μέσα. Αλλά θα το κάνω μόνο αν τα κάνω όλα εγώ”» είπε ο Βάσερμαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ