Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σαββίδης: «Το δέσιμο μεταξύ μας είναι κάτι ανίκητο»

Ο Ιβάν Σαββίδης προσκάλεσε στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής τον Ραζβάν Λουτσέσκου για μια συνάντηση που είχε να πραγματοποιηθεί πέντε ολόκληρα χρόνια. Σκοπός της συνάντησης ήταν να μεταφέρει πολλά μηνύματα, ιδιαίτερα δεδομένου του αρνητικού κλίματος που είχε δημιουργηθεί γύρω από την Τούμπα.

Ο Σαββίδης φρόντισε να μιλήσει στο τέλος και μάλιστα με πράξεις. Στην τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου έφερε τον Ντέγιαν Λόβρεν, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ (Γκοντσάροβα, Καρυπίδης, Κυριάκος, Φωτιάδης) που παρευρέθηκαν στη συνάντηση.

Όσα είπε ο Σαββίδης:

«Παρότι έχει περάσει λίγος καιρός, θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι σημαντική από μόνη της, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας.

Ξέρω πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά μας σημεία και που υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι ανίκητο. Το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας είναι μοναδικά. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, αλλά εμείς έχουμε αυτό το δέσιμο!

Ήταν ένας μαγικός τίτλος, αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας.

Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα παραμείνουμε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ