Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έχει έτοιμη λύση η ΑΕΚ, δεν θα περιμένει πολύ για Φοφανά

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της για την υπέρβαση με την απόκτηση του Φοφανά, όμως δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη την χρυσή τομή με την Τσέλσι για την απόκτηση του 22χρονου σέντερ φορ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει τη διάθεση να πληρώσει το υψηλότατο ποσό στο οποίο έχει… πέσει η Τσέλσι, σε σχέση με τον Ιούνιο, αλλά δεν έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο κλαμπ ως προς τα ποσοστά ιδιοκτησίας και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Η ΑΕΚ είναι σε ανοικτή γραμμή με την Τσέλσι, όμως η μεταγραφή έχει «κολλήσει», ενώ απομένουν πλέον πέντε μέρες για το τέλος των μεταγραφών (11/9). Η Ένωση θέλει τον Φοφανά, πληρώνει ένα τεράστιο ποσό, αλλά δεν δέχεται όρους που κάνουν τη μεταγραφή μη συμφέρουσα.

Αν δεν βρεθεί γρήγορα η χρυσή τομή, η ΑΕΚ θα στραφεί σε εναλλακτική λύση από τη λίστα των παικτών που έχει εγκρίνει ο Ματίας Αλμέιδα και είναι ακόμη διαθέσιμοι. Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση αν δεν καταφέρει να πάρει έναν παίκτη με τις προοπτικές του Φοφανά, θέλει να κάνει δικό της έναν αξιόπιστο φορ με εμπειρία, που θα την βοηθήσει στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ