Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νικηφόρο πρώτο τεστ για τον Παναθηναϊκό

Νικηφόρα ξεκίνησε την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε την Τσεντεβίτα με 81-76, έχοντας τον Λορέντζο Μπράουν και τον Ντίνο Μήτογλου σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με 9 παίκτες στο παιχνίδι. Εκτός έμειναν οι Κώστας Σλούκας, Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν, ενώ οι Αντετοκούνμπο και Γιούρτσεβεν δηλώθηκαν στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν πάτησαν παρκέ.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν ρυθμό, με την Τσεντεβίτα να βρίσκει πιο γρήγορα τα πατήματά της στην επίθεση. Ο Μπρίντον Λεμάρ εκτελούσε κατά ριπάς από την περίμετρο και οι Σλοβένοι έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +6 (23-17).

Στην δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός βρήκε ακόμα περισσότερο τη σύνδεσή του με το καλάθι, με τον Λορέντζο Μπράουν να δείχνει ορεξάτος. Μήτογλου και Ερνανγκόμεθ έδωσαν λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ οι βολές του Γκριγκόνις έφεραν το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό (39-40 στο 19′). Το καλάθι του Χουάντσο στην εκπνοή του πρώτου μέρους, έφερε ξανά τους πράσινους σε θέση οδηγού (43-44).

Το τρίτο δεκάλεπτο κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, με την ομάδα του Αταμάν να έχει την περισσότερη ώρα ισχνό προβάδισμα.

Το τέταρτο δεκάλεπτο βρήκε τον Παναθηναϊκό στο +2 (65-67). Η ομάδα του Αταμάν είχε σταθερά, έστω και ένα μικρό προβάδισμα και το τρίποντο του Μπράουν, 45″ πριν το τέλος έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του τριφυλλιού.

Τελικό σκορ 76-81.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-17, 43-44, 65-67, 76-81.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ