Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στην τελική ευθεία για φορ η ΑΕΚ – «Παλεύει» για Φοφανά και Μαρσιάλ

Άμεσα θέλουν στην ΑΕΚ να καταλήξουν στον εκλεκτό για την επίθεση γιατί ο χρόνος πιέζει, με τις διαπραγματεύσεις με τους στόχους να εντείνονται.

Οι επαφές με την Τσέλσι για τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Ένωση να επιδιώκει να πάρει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή και άμεσα αναμένεται να τελειώσει η υπόθεση θετικά ή αρνητικά. Ο 22χρονος φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού θα αποτελέσει μια μεγάλη επένδυση για την ΑΕΚ, γι’ αυτό και θα δαπανηθεί μεγάλο ποσό.

Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να πείσουν τον Αντονί Μαρσιάλ να πει το “ναι” και να έρθει στην Ελλάδα. Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά τον προβληματίζει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Και στην Ένωση υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί για την κατάστασή του, καθώς την τελευταία διετία έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Εκτός από αυτές τις δύο υποθέσεις, η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες δύο περιπτώσεις επιθετικών και θέλει σύντομα να φτάσει σε συμφωνία με έναν από όλους αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ