Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εύκολη νίκη του Παναιτωλικού επί του Πανσερραϊκού

Ο Παναιτωλικός νίκησε με το επιβλητικό 3-0 τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο και έκανε σεφτέ τη φετινή σεζόν, αφήνοντας τους ηττημένους στον πάτο της βαθμολογίας δίχως βαθμό.

Λομόνακο, Ντίας και Μπουζούκης βρήκαν δίχτυα για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, με τους Σερραίους να έχουν δοκάρι στο 0-0 αλλά στη συνέχεια να μην βρίσκουν λύσεις.

Από τα πρώτα λεπτά και οι δύο αντίπαλοι έδειξαν τη διάθεση να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. 

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 6΄, όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Σαλαζάρ, ο Μπετανκόρ έπιασε την κεφαλιά με τον Τσάβες να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Παναιτωλικός «απάντησε» στο 12΄με πλασέ του Πέρες από το ύψος της περιοχής που απέκρουσε ο Γκουγκελασβίλι.

Ο Τομάς με σουτ εκτός περιοχής στο 20΄ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, στο καπάκι πήρε το «ριμπάουντ» και με νέο σουτ υποχρέωσε τον Τσάβες να πετάξει την μπάλα κόρνερ.

Η ομάδα του Αγρινίου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Σεμπαστιάν Λομόνακο στο 27΄. Ο Αργεντινός επιθετικός ευνοήθηκε από την κόντρα, πάτησε περιοχή και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο μέρος καθώς έκανε 2 τα τέρματά του στο 50΄. Ο Ντίας με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Γκουγκεσασβίλι και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους

Το…κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 76΄. Ο Κουτσουγούλας έπειτα από τυφλή απόκρουση έστειλε την μπάλα στον Μπουζούκη που με ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής βρήκε δίχτυα για το 3-0. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μαυρίας (33′ Μπουζούκης), Λιάβας, (76′ Μπακάκης), Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Σιέλης, Πέρες, Μπελεβώνης (77′ Νικολάου), Ντίας, Λομόνακο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (85′ Μασκανάκης), Χαντάκιας (46′ Φαρέας), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος, Λιάσος (58′ Περούτσι), Ντέλετιτς, Τομάς, Σάλαζαρ, Μπέτανκορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ