Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρης και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν από έναν βαθμό

Αναμέτρηση για γερά νεύρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νευρικά και με ένταση διεκδικώντας το τρίποντο της νίκης. Ο Άρης προέρχονταν από το νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες, ενώ ο Αστέρας μάζευε τα κομμάτια του, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο.

Το πρώτο μέρος δεν ξεκίνησε καλά για τις δύο ομάδες καθώς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος ο Άρης ανέβασε τις γραμμές του και δημιούργησε φάσεις και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με γκολ του Μορόν.

Ωστόσο, ο Αστέρας σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις του βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ρεγκίς διαμορφώνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να κερδίζει πέναλτι στο 7ο λεπτό. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντελί έκανε την κεφαλιά και η μπάλα φάνηκε να χτυπά στο χέρι του Φρίντεκ. Έπειτα όμως από παρέμβαση του VAR ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε πολλές φάσεις. Ο Αστέρας απείλησε με τον Καλτσά να σουτάρει στο 16′, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Ο Άρης απάντησε με σουτ του Γκαρθία στο 29′ και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν με αξιώσεις.

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερη ενέργεια και από τις δύο ομάδες με τον Άρη να παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Λορέν Μορόν. Ο Μοντόγια μπήκε στην περιοχή του Αστέρα από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Ισπανός επιθετικός με προβολή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, λίγο έλειψε ο Μορόν να σκοράρει ξανά δύο λεπτά αργότερα όταν πλάσαρε με το δεξί μέσα από την περιοχή, όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 81′. Ο Παλάσιος έκανε την κίνηση από αριστερά, γύρισε στον Μουνιόθ που σημάδεψε το δοκάρι με το πλασέ που επιχείρησε όμως ο Ρεγκίς ήρθε να πάρει το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτες στο 90′ λόγω αποβολής του Μάντζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία από τους ανθρώπους του Άρη, με τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαδόπουλου να φέρνουν εκνευρισμό, κυρίως για την υπόδειξη ως «χέρι» στην φάση του σουτ του Μόντσου και στην κόντρα πάνω στον Ζαμόρα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, όμως το γκολ να μην μετράει. 

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο (46’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου (90+ Φετφατζίδης), Σιφουέντες, Μανού Γκαρθία (74’ Νταρίντα), Σίστο (74’ Ζαμόρα), Ντιαντί, Μορόν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαπαδόπουλος, Καστάνο, Σιμόν, Γκαρσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (62’ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Μπαρτόλο (77’ Παλάσιος), Ρεγκίς (87’ Μουνιόθ), Καλτσάς (77’ Ζουγλής), Αντάμ (77’ Μάντζης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ